Siz DONALD TRUMP Olsaydınız Ne Yapardınız?





DONALD




Sizinde bileceğiniz üzere amerika birleşik devletlerinin başkanı donald trump'tır. Peki siz donald trump yerinde olsaydınız ne yapardınız.3.dünya savaşını mı çıkarırdınız  .Yada daha barışçıl olup insan haklarınını  savunurdunuz.Bildiğiniz gibi amerika birleşik devletleri dünyanın açık ara en güçlü ülkesi bu durumda da donald trump'ta dünyanın en güçlü lideri olmuş oluyor.Şuan donald trump saçma sapan şeyler yapmakta müslüman olan bazı ülkenin vatandaşlarını amerikaya girişini yasakladı bunların içinde komşularımız olan suriye ve iran bulunmaktadır.

Dünyanın en güçlü ülkesini böyle zengin bir hanzonun yönetmesi gerçekten hayret verici amerikan vatandaşları nasıl oldu da bu adamı seçti.Amerikada hemen her gün yürüyüşler düzenlenmekte donald trumb istifa etsin diye ben zannetmiyorum  istifa edeceğini.Hükümet yöneticilerini kendi ailesinden seçmesi de bunun cabası.SİZ AMERİKAN BAŞKANI OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ GÖRÜŞÜNÜZÜ YORUM KISMINDA BELİRTEBİLİRSİNİZ.
Paylaş

Ömer Faruk YILMAZ

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. Amerikan başkanı olmak istemezdim.

    YanıtlaSil
  2. niye istifa etsin ki ama bir çok soruşturma açılıyor hakkında görevden alınabilir..

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası tek yönetici ve karar veren tek güç oymuş gibi gözükse de içinde yer aldığın düzenin kurallarını yerine getirmekle yükümlü. Bu nedenle silah satışlarının gerçekleşmesi için savaş çıkarmak gibi basit bir mantıkla hareket etmesi gerek. Barış, dayanışma kavramlarıyla bir ülkeyi yönetmek imkansız. Bunu yapmasına izin vermezler zaten. Ha bunu halka oynayan Obama gibi yapıp halkın gözüne girmek var bir de halka karşı itici biri olup Trump gibi eleştirilmek var.

    YanıtlaSil